15 oktober 2023

Welsh Springer SPANIEL MIDDAG

WELSH ONLY

Stel je toch eens voor: Een kluwen Welshjes op 4000m2 omheind terrein! Lekker los, ravotten met elkaar op 3 ruime velden, waarvan 1 met vijver.

Een leuke ongedwongen sfeer, een veilig terrein en onder het genot van koffie, thee, fris en/of wat lekkers genieten van je hond(en).

Dat is wat wij graag zouden willen organiseren op 15 oktober 2023 – van 13 tot 16u

Deze dag is in principe strikt voor Welsh Spinger Spaniels, maar mocht je onverhoopt nog een ander ‘merk’ thuis hebben zitten en die wil ook graag mee, laat het dan even weten via het formulier (achter de naam bijvoorbeeld)

Praktische Informatie

Misschien overbodig, maar toch: bedenk of het voor jouw hond ook leuk is en of jouw hond dit aan kan. Is hij/zij sociaal of snel geprikkeld en niet gediend van contact? De kans dat we de 40 Welshjes halen is klein, maar dat er toch een leuk aantal rondlopen is wel denkbaar.

De middag is van 13.00 tot 16.00u;  je kunt het terrein op vanaf 12.30u, maar omwille van onze voorbereidingen liever niet vroeger dan dat. uiterlijk 16.30u moet het terrein weer beschikbaar zijn voor onze eigen honden :-).

Ons winkeltje met hondenspulletjes is voor jullie geopend die middag en om een idee te krijgen wat we zoal hebben, kun je alvast kijken op www.dandydog.nl.

Parkeren wordt een uitdaging met zoveel VIP’s met personeel. Voor wie op tijd weg moet of ‘on call’ staat, parkeer dan in de strook langs de oprit of aan de weg (aan de kant van het fietspad, geheel in de berm) Parkeer zo strak mogelijk naast elkaar, begin van achter naar voor en vervolg dan in de strook langs de sloot.

Omwille van noodgevallen/hulpdiensten geen dubbel parkeren en de toerit naar het terrein moet open blijven.

 

Meld je hier aan!

Personen
€ 5,00


Totaal