SENIOREN SOCIËTEIT

Senioren Sociëteit

De ouder wordende hond is heel aandoenlijk. Ze krijgen grijze haren op de snoet, het gaat allemaal net iets trager, slapen steeds meer en dieper. Misschien wordt jouw hond ook wel een beetje doof, of krijgt beginnende staar en daardoor minder zicht. We doen ook lang niet meer zo veel als vroeger met de hond, want wat is er nog voor leuks voor de ouder wordende hond?

Met je senior kun je echt wel leuke dingen ondernemen!
De ene senior is de andere natuurlijk niet, sommigen zijn jong oud en anderen zijn nog jong als ze oud zijn! In deze cursus ga je ‘proeven’ van wat er zoal nog mogelijk is voor jouw hond. Elke senior krijgt in de les op maat bedachte oefeningen, zodat het een leuke

De senioren sociëteit!
In eerste instantie een blok van 5 mini-workshops met afwisselende activiteiten waar we ook topdocenten voor hebben uitgenodigd. Senioren Gym voor het zo lang mogelijk lichaamsbewust blijven, de Snuffel Shuffel voor de grijze massa, een heerlijke les Hot Stone Massage, de belangrijkste punten bij Acupressuur en de fantastische TTouch met enkele touches voor meer comfort.

Elke les boordevol tips om je seniorhond comfortabeler oud te laten worden.

Praktische Informatie

De eerste van de 5 is reeds geweest! We hebben nog een plekje (soms 2) beschikbaar bij de overige workshops! Je kunt per workshop aanmelden.

 

Momenteel hebben we geen seniorensociëteit gepland staan. Heb je zelf een groepje waarmee je deze cursus zou willen doen? Of zou je de volgende keer willen aansluiten?Laat het ons hieronder weten! Dan nemen we z.s.m. contact met je op.

Noem meerdere opties, om de kans te vergroten 😉

Info aanvraag n.a.v. cursus

VAKANTIE!!!

Wij zijn momenteel even dicht i.v.m. vakantie, dus telefonisch zijn we iets lastiger bereikbaar. Mocht je interesse hebben in een cursus, vul dan het formulier bij de betreffende curusu is en we nemen z.s.m. contact met jou op! Mail je algemene vraag of terugbelverzoek aan info@denatteneuzenhoeve.nl . 9 juli gaan we weer van start!

LOCATIE ALLEEN OP AFSPRAAK GEOPEND, OF WANNEER U AAN EEN CURSUS, WORKSHOP, CLINIC, E.D. DEELNEEMT.