De Natte Neuzen Hoeve:
DE locatie voor en door hondenliefhebbers

Een heel warm welkom op ons prachtig hondencentrum.

De Natte Neuzen Hoeve is echt een plek waar hondenliefhebbers samen komen. De opzet is dat we elkaar versterken, of we nu hondentraining geven of juist willen volgen met de hond. Dat is ook de reden waarom alle trainers op eigen titel bij ons les geven. Want met elkaar zijn we sterker, weten we meer, kunnen we meer!

Zoek je een fijne locatie om jouw hondenactiviteit te organiseren?

Ons ruim opgezette, volledig omheinde terrein is de ideale plek voor jouw hondenactiviteit. Zoek je een locatie om cursussen te geven? Wil je workshops aanbieden? Of organiseer je een nestreünie? Het kan op De Natte Neuzen Hoeve.

Uitgebreide faciliteiten

De Natte Neuzen Hoeve heeft alle faciliteiten die je nodig hebt voor jouw hondenactiviteit. Zo vind je hier een volledig omheind trainingsveld en overdekte trainingshal. Daarnaast kun je gebruik maken van een verwarmd lokaal, een snuffeltuin en een grote hoeveelheid trainingsmaterialen.

Jouw activiteit bij De Natte Neuzen Hoeve

Wil je (een deel van) De Natte Neuzen Hoeve huren voor jouw cursus, workshop, lezing of andere hondenactiviteit? Dan profiteer je van onze grote bekendheid in de regio. Hondeneigenaren uit de wijde omgeving weten ons al jaren te vinden. Bovendien hebben we ruime ervaring met de organisatie van uiteenlopende activiteiten. We helpen je graag om van jouw idee een succes te maken.

Trainen in een ongedwongen, veilige sfeer

Op De Natte Neuzen Hoeve staat plezier voorop. We laten hondenbaasjes zien hoe leuk het is om actief met je hond bezig te zijn! Trainen en leren doen we hier altijd in een ongedwongen, veilige sfeer. We zijn er voor mensen die voor het eerst een puppy in huis hebben, doorgewinterde baasjes, en alles ertussenin. Lees hier meer over ons.

LOCATIE ALLEEN OP AFSPRAAK GEOPEND, OF WANNEER U AAN EEN CURSUS, WORKSHOP, CLINIC, E.D. DEELNEEMT.