Speelparadijs voor honden

Elke donderdag en vrijdag zijn uitrenveld en speelweide geopend!

Van 22 december t/m 7 januari is De Natte Neuzen Hoeve gesloten
27 & 28 december en 3 & 4 januari zijn de speelvelden dus ook niet toegankelijk!

MAARRRRRR….

31 december hebben openen we de locatie voor alle honden die moeite hebben om tussen de knallen te zitten op oudejaarsdag!

Even onbezorgd het lawaai ontlopen? Maak gebruik van onze geheel omheinde locatie om leuk met andere honden te spelen (bekijk de voorwaarden op de evenementenpagina).

 

Met mogelijkheid tot privé sessie Hersenwerk voor honden door Inge Van Harte grondlegster van deze wonderbaarlijke vorm van mentale verrijking.

 

En direct een leuke deal scoren bij Dandy Dog voor een leuker hondenleven? 31 december met kortingen van 10 tot wel 20%!

Hoe fijn is het om zorgeloos je hond los te kunnen laten spelen?

Elke donderdag en vrijdag openen we onze geheel omheinde locatie voor alle honden

Je kunt dan ’s morgens tussen 10 – 12u en/of ’s middags tussen 14 – 16u gebruik maken van het trainingsveld, de speelweide en op mooie dagen ook de privé tuin met hondenplons. Alles is omheind (minimaal 1.20m tot wel 2.00m) dus een veilige omgeving voor jouw hond (wel opletten dat hij / zij niet gaat klimmen en er alsnog vandoor gaat 😉 )

We vragen €2,- entree per hond – te voldoen bij het binnen gaan (in de winkel van Dandy Dog), waarvan 1 euro sowieso ten goede komt aan leuke extraatjes voor de speeltuin en de andere euro krijg je terug als korting, wanneer je (voor tenminste 10 euro) gaat winkelen bij Dandy Dog, die ook geopend is op die dagen.

Aanmelden wordt zeer gewaardeerd en dat mag telefonisch (0522-443078) of  via email (info@denatteneuzenhoeve.nl)

Een paar belangrijke tuinregels:

  • Neem zelf poepzakjes mee of deze zijn eventueel te koop in de winkel à €0,25 per stuk.
  • Eigen versnaperingen vinden wij geen enkel probleem, maar ruim het wel netjes op!
  • Buiten roken is toegestaan maar ook daar weer: laat de restanten niet op het terrein achter, maar gooi het in de prullenbakken!
  • Er staan voldoende prullenbakken op het terrein om je afval in te gooien!

Spelen zonder andere honden?
Huur de locatie privé!