WIJ ZITTEN HELEMAAL VOL DEZE ZOMER!

Helaas geen plekje meer beschikbaar en vanaf september zijn we gesloten.

ONS HONDENHOTEL (en dagverblijf) GAAT STOPPEN

Belangrijk bericht omtrent ons hondenhotel     

2020 was een bijzonder jaar… een jaar vol verbazing over hoe iets totaal uit je handen kan glippen, van een te volle agenda naar een zowat compleet lege. Een jaar van bezinning en zelfreflectie. Een jaar van mooie momenten met onze eigen beestjes en (haast) geen logees, tot diep verdriet toen we Bowie ineens moesten laten gaan.

Wat mooi toch dat we na zijn vertrek over de regenboogbrug, alle tijd hebben gekregen om de balans weer terug te vinden met onze twee andere knapperds, Suusi en D’n Dries. Met het verlies van Bowie (november 2020) is ook een stabiele factor binnen de roedel verdwenen en zowel Suusi als ook die kleine kerel zijn niet bij machte diezelfde natuurlijke orde te handhaven.

Dat feit en de rust die wij nu enkele maanden hebben ervaren – naast de drukte van het verbouwen van ons voorhuis – hebben wij ook ervaren hoe het is om niet 11 maanden in het jaar bijna 24/7 paraat te staan voor. Als covid weg is, willen we die vrijheid blijven ervaren; een dagje naar familie in Brabant, of gewoon eens een weekendje weg.

Wij hebben met veel moeite, maar met overtuiging, besloten te stoppen met vakantieopvang van hondjes, vanaf september dit jaar – 2021. Een paar vaste dagbesteders blijven nog tot hun pensioen en af en toe eens een dagje (of 2) oppassen gaat heus wel gebeuren, maar vakanties niet meer.

Dit heeft natuurlijk ook impact op jullie, want waar moet je furry friend nu heen? Samen zoeken we naar een oplossing – ik denk dat sommigen van jullie die ook al hebben gevonden gezien de vele NEE’s die we helaas al dit jaar hebben moeten geven. Er is zeker wel een adres waar ik jullie heen kan sturen, misschien wel meerdere.

We weten niet wat de toekomst brengt; misschien dat we er weer anders over gaan denken, maar voor nu staat dit besluit als een rots.

Alvast een heel mooie zomer gewenst!!!

Warme groeten
Maaike & Erna
De Natte Neuzen Hoeve

Als het hier niet meer kan, waar dan wel?

We hebben een aantal collega’s in de regio waar je ook terecht kunt met je furry friend! Allemaal met hun eigen werkwijzen en specialiteiten. Neem gerust eens een kijkje op deze sites van deze collega’s, door op de logo’s te klikken.

Adresgegevens

Oosteinde 46
7961NG Ruinerwold

Bel ons

(+31) 0522-440512
(+31) 0522-443078

Bereikbaar

Dinsdag t/m zaterdag van 10.00 en 19.00u
B.g.g. graag voicemail met naam & telefoonnummer

LOCATIE ALLEEN OP AFSPRAAK GEOPEND, OF WANNEER U AAN EEN CURSUS, WORKSHOP, CLINIC, E.D. DEELNEEMT.