WIJ BREIDEN uit MET EEN HONDENSCHOOL

Kleine groepen, up-to-date theoretische en praktische kennis,veilige omgeving, iedereen welkom!

Hondenschool SAMEN DOEN springt in op vraag!

Naast de groeiende vraag naar 1-op-1 trainingen en begeleiding van honden met gedragsproblemen, bleef de vraag “Geven jullie ook puppy (en andere) cursussen?” maar gonzen; wekelijks wel een paar keer. Om dit zelf op te pakken, naast alle andere activiteiten op deze fantastische locatie, was voor mij niet te doen en iemand inhuren… vindt maar eens een trainer die alle boxen checkt! Zoals met alles hier op De Natte Neuzen Hoeve willen we ook HIERIN het beste bieden, wat jij verdient!

 

 

We hebben het gevonden in Marit van der Wulp!

Zij komt met haar hondenschool SAMEN DOEN op onze locatie op verademende wijze les geven aan puppy- en pubereigenaren en natuurlijk tot je helemaal op eigen benen een superleuke band hebt met jouw trouwe viervoeter!

SamenDoen Hondengedragsbegeleiding: een mond vol, maar wel een die precies zegt wat het is: het begeleiden van het gedrag van de hond door Samen te Doen. Samen werken aan een diepe relatie tussen mens en hond op basis van vertrouwen, veiligheid en vreugde. 

Tijdens mijn lessen werk ik volgens de “Connectiemethode”, een geweldloze en vriendelijke manier van opvoeden, waarbij mens en hond zichzelf mogen zijn. Opvoeding staat centraal, hoe kan jij je hond leren en helpen zich staande te houden in onze maatschappij? Door vertrouwen en veiligheid te bieden, te kijken naar wat jouw hond nodig heeft en zijn gedrag te begrijpen. Dit alles leer je tijdens de lessen waarin je gaat samenwerken met je hond, de oefeningen zijn aangepast aan jullie niveau en je theoretische onderbouwing krijgt. 

Doordat we werken in groepen van maximaal 4 cursisten, krijg je alle ruimte om je vragen te stellen, is er persoonlijke aandacht en zal het voor je hond een leuke beleving zijn. Je krijgt adviezen en opdrachten om thuis mee verder te gaan, vooral praktische zaken voor het dagelijks leven met jouw hond. Vanuit de samenwerking zal je hond graag naar jou luisteren, wat zal leiden tot meer succes in de opvoeding.

“Een gelukkig en veilig samenzijn voor mens en hond, met respect voor ieder individu en zijn eigenheden.”

Kleine groepen (max. 4)

Positief zonder druk trainen

Gedegen opleiding gevolgd

Jaarlijks bijscholingen volgen (up-to-date blijven)

Kleine groepen

OPVOEDEN i.p.v. trucjes leren

Jou leren hoe je jouw pup kunt begeleiden

De basis is connectie vinden, trainen komt wel

PUPPY AAN DE START

Tijdens de “Puppy aan de Start” cursus richten we ons op alles wat je tegenkomt in het leven met een pup. Denk aan zindelijkheid, alleen thuis blijven, bijtgedrag, spelen, combinatie hond/kind, voeding, beweging etc. 

Dit is de periode waarin je de basis legt voor een hondenleven lang plezier en liefde. In de lessen richten we ons op de opvoeding van je pup, hoe kan je ervoor zorgen dat hij zich veilig en vertrouwd voelt. Dit zijn de voorwaarden voor een pup om te ontdekken, leren en zich te ontwikkelen tot volwassen hond. Ze zijn zo schattig, maar het kunnen boefjes zijn! En dat is precies wat het zo leuk maakt.

Je krijgt theoretische onderbouwing, leert je hond lezen en begrijpen en krijgt tips en trucs mee naar huis. Samen ontdekken, leren en genieten staan centraal!

De cursus Puppy aan de start is geschikt voor pups van 2 – 6 maanden 

Ook als je de pup nog niet hebt, maar wel in blijde verwachting bent, ben je van harte welkom.

 

Voor meer informatie en aanmelden kijk op haar website: www.samendoenbegeleiding.nl

Adresgegevens

Oosteinde 46
7961NG Ruinerwold

Bel ons

(+31) 0522-440512
(+31) 0522-443078

Bereikbaarheid

Dinsdag t/m zaterdag van 10.00 en 19.00u
B.g.g. graag voicemail met telefoonnummer