Aroma massage bij honden

Ondersteunt je hond bij o.a. angst, stress, artrose, jeuk, emoties, e.v.a.

Aroma massage

De aroma massage is een massage waarbij je gebruik maakt van essentiële oliën en lichte aanrakingen. De oliën worden gewonnen uit kruiden, planten en bomen en er word niks aan toegevoegd, dit maakt dat de olie een volledig natuurlijk product is. Door de hoge zuiverheid zijn de oliën heel sterk en dienen ze verdund te worden met een zuivere basisolie. Een voorbeeld hiervan is gefragmenteerde kokosolie. De lichte aanraking tijdens de massage zorgt ervoor dat de olie wordt opgenomen in het bloed. De essentiële oliën scheiden een aroma af welke direct door de hersenen wordt gedetecteerd. Hierdoor is de werking zeer snel. ‘ Voorheen was mijn hond bang voor vuurwerk, met behulp van de olie heb ik een compleet andere hond gedurende de onweer!’

De oliën stimuleren het volgende:
• Een diepe ontspanning.
• Versterking van het immuunsysteem.
• Remming van ontstekingen.
• Bevordering van de balans in de lichaamssystemen.

Een aantal voorbeelden waarbij olie ingezet kan worden zijn:
huidproblemen, hormoonproblemen, allergieën, angst, stress, artrose, bacteriële infecties , door- bloedingsproblemen, incontinentie, jeuk, insecten beten, emotionele verwerkingen en zo zijn er nog vele kwaaltjes waarbij de olie een ondersteuning kan zijn!

Datum Zondag 13 november 2022
Tijd 13.00 – 16.00 uur (vanaf 12.30 uur koffie/thee)
Locatie Hondencentrum De Natte Neuzen Hoeve
Oosteinde 46
7961 NG Ruinerwold
Kosten €62,50

Er kunnen maximaal 6 honden – met ieder 1 geleider – mee doen; vol is vol, maar uiteraard kun je je dan aanmelden voor een wachtlijst en plannen we een nieuwe workshop in. De workshop is in een verwarmde ruimte, waar kleine(re) honden eventueel op een tafel kunnen worden gemasseerd, maar de grote(re) honden blijven lekker op de grond. Bedenk goed of je dit fysiek aan kunt, ander moeten we een andere manier bedenken dat je toch mee kunt doen.

Deze Workshop Aroma Massage wordt gegeven door Reina & Merthe


Reina: Gediplomeerd aroma-therapeut
Het verbeteren van de gezondheid van mensen en dieren is mijn passie en de natuurlijke kracht van essentiële oliën helpt hier enorm bij. Het maakt het mogelijk dat de mens zelf de verantwoordelijkheid weer neemt om zichzelf, zijn paarden, honden en naasten te helpen met de eeuwenoude kracht van de natuurlijke kruiden in een modern jasje, een flesje essentiële oliën, puur en zonder chemische middelen.  

Schrijf je snel in!


Hond(en) à
€ 62,50

Totaal
LOCATIE ALLEEN OP AFSPRAAK GEOPEND, OF WANNEER U AAN EEN CURSUS, WORKSHOP, CLINIC, E.D. DEELNEEMT.