Een beter HIERRR!!!

Op een leuke manier een beter hierkomen leren met je hond.

Een Beter HIERRR!!!

3 april 2021 gaan we starten met Een Beter HIERRR!!! Een leuke en leerzame cursus waarin je leert hoe je jouw hond steeds beter kunt laten luisteren. In 5 lessen leer jij hoe je jouw hond kunt leren dat bij jou komen (in diverse situaties) het allerleukste is! In de kleine groep van maximaal 4 cursisten is er alle ruimte voor jouw eigen leerproces en die van jouw hond 😉

Inga is jouw trainer tijdens deze lessen en weet jou op een leuke manier de handvatten te reiken om tijdens het wandelen je hond terug te kunnen roepen.

Deze cursus van 5 lessen kost €87,50

Er staan momenteel nog geen nieuwe cursussen gepland
Wanneer u het formulier invult en aangeeft welke dagen / avonden u eventueel de cursus kunt / wilt volgen, dan krijgt u bericht wanneer we weer iets inplannen!

Liever meteen aan de slag: privé les kan ook > €99,- voor 3x 30 minuten, in te plannen wanneer u wilt (vanaf 4 oktober weer).

*Disclaimer: Het succes van deze cursus is voor een groot deel afhankelijk van de tijd die jij kunt vrij  maken om te oefenen. Daarom plannen we ook om de week, want we weten dat iedereen altijd heel druk is. Pak die extra tijd om lekker te trainen

 

Laat hier je gegevens achter.

Wil je deze cursus volgen? Laatf dan geheel vrijblijvend je gegevens hier achter, dan kunnen wij je een mail sturen wanneer we weer gaan inplannen!

Wil je privé les? Vul je telefoonnummer in, dan wordt je per ommegaande teruggebeld om je eerste les in te plannen.

Een Beter HIERRR!!!

Welke momenten passen jou?

Adresgegevens

Oosteinde 46
7961NG Ruinerwold

Bel of mail ons

(+31) 0522-440512
info@denatteneuzenhoeve.nl

Bereikbaar

Di-Wo-Do van 10 tot 19u - Vr-Za van 10 tot 16u
B.g.g. graag voicemail met naam & telefoonnummer

LOCATIE ALLEEN OP AFSPRAAK GEOPEND, OF WANNEER U AAN EEN CURSUS, WORKSHOP, CLINIC, E.D. DEELNEEMT.