PUPPYcursus

Een goede start voor elke pup!

Als je een nieuw huisgenootje krijgt, is het belangrijk dat je deze baby ook de best mogelijke start geeft die je maar kunt wensen. Een puppycursus is niet alleen leuk en leerzaam, maar ook een mooi middel om wekelijks een beetje extra support te krijgen bij alle fasen die je met je pup gaat ontdekken. En ook al is het je zoveelste hond, er verandert altijd weer veel in de 10 jaar dat jij voor het laatst een puppycursus hebt gedaan 😉

Met groepen van maximaal 4 cursisten is er ruimte en tijd voor jouw individuele vragen en uitdagingen. Het is een bewuste keuze met minder cursisten te werken i.p.v. een extra instructeur, want in een kleine setting kunnen de meeste pups zich beter concentreren en ontwikkelen. Voor jou als eigenaar is het ook makkelijker contact te houden met je pup, als er maar 3 andere pups zijn! 

Alle thema’s waar je in de puppytijd mee te maken gaat krijgen, komen in de lessen aan bod, evenals de belangrijkste oefeningen die je jouw pup kunt leren. Denk bijvoorbeeld aan zindelijkheid, socialiseren en habitueren, lopen aan een ontspannen lijn en natuurlijk ook de basiscommando’s.

 

Informatie Puppycursus

Welke dagen?
Donderdagavond, vrijdagochtend en zaterdag (wekelijks starten mogelijk).

Kosten?
€145,- voor een blok van 8 lessen
Max. 4 cursisten per groep, waardoor er ook echt tijd is voor jouw vragen!

Ilja Mulder

Ilja Mulder

Kynologisch Instructeur

  • Puppycursus
  • Basiscursus
  • Sport & Spel
  • Behulpzame Huishond
  • Flyball

Meer weten over Ilja?
Klik hier...>

Interesse in de Puppycursus?

Laat hier uw gegevens achter en er wordt z.s.m. contact met u opgenomen!

LOCATIE ALLEEN OP AFSPRAAK GEOPEND, OF WANNEER U AAN EEN CURSUS, WORKSHOP, CLINIC, E.D. DEELNEEMT.