De gehoorzame hond

Als je jouw hond naast leuk ook gehoorzaam wil krijgen, is deze cursus uitermate geschikt voor jou!

DE GEHOORZAME HOND

Als je jouw hond naast leuk ook gehoorzaam wil krijgen, is deze cursus uitermate geschikt voor jou!

10 april 2021 gaan we starten met Gehoorzame Hond. Een leuke en leerzame cursus waarin je leert hoe je jouw hond steeds beter kunt laten luisteren. Je begint met een basis-cursus van 4 lessen, waarin je vooral ook de theorie achter “Hoe leert een hond? En wat voor invloed heb jij daarop?” meekrijgt.

Daarna kun je met een 5 of 10 strippenkaart een jaar lang kiezen welke dagen – of specifieke thema’s – jou past om te komen trainen. In de doorlopende cursus bepaal je zelf je leertempo en -doelen, want in de kleine groepen van MAX 4 cursisten is er namelijk alle ruimte voor jouw eigen proces en die van jouw hond 😉

Gerda is jouw trainer tijdens deze lessen is zelf al 6 jaar heel actief in het IGP en weet jou op een leuke, positieve manier de handvatten te reiken om jouw hond beter onder appèl te krijgen.

De basiscursus van 4 lessen kost €70,-
Voor de doorlopende vervolgcursus (op pasis van Themalessen) hanteren we strippenkaarten van 5 of 10 lessen (resp. €87,50 en €170 euro). Na de derde les ontvang je een link om je in te schrijven voor de vervolgcursus.

Deze cursus is om de week (even weken), dus niet elke week de verplichting om op het veld te staan 😉 Zo heb je voldoende tijd om thuis te kunnen oefenen.

Op dit moment lopen alle cursussen en is het niet mogelijk nog in te schrijven voor een volgend blok!

Adresgegevens

Oosteinde 46
7961NG Ruinerwold

Bel ons

(+31) 0522-440512
(+31) 0522-443078

Bereikbaar

Dinsdag t/m zaterdag van 10.00 en 19.00u
B.g.g. graag voicemail met naam & telefoonnummer

LOCATIE ALLEEN OP AFSPRAAK GEOPEND, OF WANNEER U AAN EEN CURSUS, WORKSHOP, CLINIC, E.D. DEELNEEMT.