Ontspannen wandelen

Heerlijk wandelen zonder wekelijkse fysio? In deze cursus leer je hoe dat mogelijk is!

Ontspannen wandelen – de basis

Een leuke en leerzame cursus waarin jij leert hoe je steeds meer ontspannen met je hond kunt lopen. In 3 lessen leer ik jou een unieke techniek aan, zodat de wandeling met je hond (weer) leuk wordt! In de kleine groep van maximaal 4 cursisten is er alle ruimte voor jouw eigen leerproces en die van jouw hond.

Alles wat je nieuw moet aanleren, heeft een tijdje nodig om echt lekker eigen te worden. Vandaar heb ik er telkens een week tussen gepland en komt er ook een vervolgcursus waar we de uitdagingen in de praktijk gaan opzoeken. Maar voor eerst is er best wel e.e.a. wat je moet opslaan en jezelf moet aanleren.

Data:
Woensdag 16 november – 30 november – 14 december > start om 10:00u
Vrijdag 18 november – 2 december – 16 december
> start om 10:00u
Woensdag 23 november – 7 december – 21 december
> start om 10:00u
Vrijdag 25 november – 9 december – 23 december
> start om 10:00u

Deze cursus kost €58,50

Let op: Wanneer je een hond hebt die uitvalt aan de lijn (naar andere honden, fietsers, auto’s, joggers, enz.) is deze groepscursus niet geschikt, maar we kunnen er zeker wel naar toe werken in privé sessies. Dat vraagt n.l. een heel andere aanpak dan alleen maar trekken aan de lijn. Bel of mail dan voor meer info!

*Disclaimer: Het succes van deze cursus is voor een groot deel afhankelijk van de tijd die jij kunt vrij  maken om te oefenen. Daarom plannen we ook om de week, want we weten dat iedereen altijd heel druk is. Pak die extra tijd om lekker te trainen

Na deze cursus plannen we ook een vervolg: 3 lessen in de praktijk, dus in een buurt, in een stad en/of in een bos. 

Ontspannen wandelen – vervolg

Je hebt de basis gevolgd, dus je hebt de unieke techniek als voor een groot deel eigen gemaakt. Oefenen op rustige plekken gaat prima en misschien ben je zelf al wat meer uitdaging gaan zoeken.

Ook deze cursus bestaat uit 3 lessen, echter zoeken we nu de echte praktijk op. Met een kleine groep van maximaal 4 cursisten is er alle ruimte voor jouw eigen leerproces en die van jouw hond.

NOG GEEN DATA INGEPLAND

Deze cursus kost €58,50

*Disclaimer: Het succes van deze cursus is voor een groot deel afhankelijk van de tijd die jij kunt vrij  maken om te oefenen. Daarom plannen we ook om de week, want we weten dat iedereen altijd heel druk is. Pak die extra tijd om lekker te trainen.

Maaike Aanraad

Maaike Aanraad

Door Honden Verbonden

Jouw instructeur tijdens deze leerzame lessen is Maaike Aanraad, gediplomeerd en bij NVGH geaccrediteerd Kynologisch Gedragstherapeute. Meerder dagen in de week zal zij creatieve en interactieve lessen verzorgen, om de band met jouw hond nog sterker en leuker te maken.

Schrijf je in!


Totaal

LOCATIE ALLEEN OP AFSPRAAK GEOPEND, OF WANNEER U AAN EEN CURSUS, WORKSHOP, CLINIC, E.D. DEELNEEMT.