Brenda Nijboer

Organisator

Brenda Nijboer
Telefoon
0613959400
Email
info@kynu.nl
Website
http://www.kynu.nl
REGISTREREN
de Natte Neuzen Hoeve

Locatie

de Natte Neuzen Hoeve
Oosteinde 46, Ruinerwold
Categorie

More Info

Read More

Next Event

Datum

10 mrt 2019

Tijd

let op! 2 groepen!
9:30 am - 3:30 pm

Kosten

€45,-

VOL !!! Workshop Hondenmassage – ontspanning voor hond & baas – Zo. 10 maart

Voel je (nog meer) verbonden met je hond!

We leven in een wereld waar de agenda leidend is, waar uur tot uur, dag tot dag en week tot week vast staat. Werk, gezin, sport, vrienden, oh en dan is er ook nog ‘de hond’. Daar moet ook nog ‘iets’ mee gedaan worden. Heb je een frivole, drukke, gestreste, onzekere, angstige, getraumatiseerde (of geef het maar een naam) hond? Dan is DIT de uitgelezen workshop voor jou! Je leert de beginselen van hondenmassage, waarmee jij thuis weer verder kan met je eigen hond. Maar ook als je zo’n heerlijke sul hebt, die het allemaal wel prima lijkt te vinden en zich ‘schikt in zijn lot’, dan valt het helemaal niet op dat je eigenlijk je hond emotioneel verwaarloost. DIE honden zouden enorm veel plezier beleven aan de 1-op-1 aandacht EN de massage die jij kunt geven ;-).

Wil jij ook leren je eigen hond een ontspanningsmassage te geven? Geef je dan snel op voor deze workshop!!

We beginnen de workshop met een stukje theorie, zodat je leert wat je met massage bereikt. Naast de theorie leer je massage technieken die we vervolgens deze workshop direct in de praktijk gaan brengen op je eigen hond. We werken in kleine groepjes van max. 5 deelnemers, zodat Brenda iedereen tijdens de workshop genoeg aandacht kan geven. Ook voor de honden is het prettig dat het niet te druk is.

Zondag 10 maart komt Brenda Nijboer 2 workshops geven.
Je kunt je inschrijven voor de ochtend- (start 9.30u) en/of middaggroep (start 13:00u)
De workshop duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur.
Kosten : € 45,00 incl. koffie, thee en wat lekkers!
Opgave via het formulier hieronder

Een beetje pure, echte, zuivere 1-op-1 aandacht elke dag, is alles wat je hond vraagt.

Brenda:
“Ik vind het geweldig om honden en hun baasjes te mogen helpen en begeleiden en ik geniet er dan ook van dat ik een bijdrage mag leveren aan de mooie band tussen hond en baas. Het is mooi om te zien dat er mogelijkheden zijn die het leven en daarmee de levensvreugde van een hond en zijn baas verbeteren. Het is fijn om mijn kennis te kunnen delen en geef dan ook regelmatig en met heel veel plezier workshops, lezingen en trainingen.”