Highfive4dogs

Organisator

Highfive4dogs
Telefoon
06-13041248
Email
info@highfive4dogs.nl
Website
http://www.highfive4dogs.nl
REGISTREREN

Local Time

  • Timezone: America/New_York
  • Date: 25 nov 2018
  • Time: 05:00 - 11:30
de Natte Neuzen Hoeve

Locatie

de Natte Neuzen Hoeve
Oosteinde 46, Ruinerwold
Categorie

Meer informatie

Read More

Datum

25 nov 2018

Tijd

10:00 am - 4:30 pm

Kosten

€120 met hond || €95,- zonder hond

Ont-Moet je hond – een dieper kijkje in de relatie met jouw kameraad

Is jouw hond ook zo leuk?
Zo lief?
Zo ondeugend?
Af en toe eigen-wijs?
Begrijpen jullie elkaar heel goed, behalve ‘soms’?
Of luistert hij/zij perfect naar je?
 
Hoe zou het dan zijn voor jou om je hond ècht te ont-moeten?
Bewust kijken naar wat jullie elkaar vertellen?
Ervaren wat je hond beleeft in contact met jou?
Héél voorzichtig voorbij al het geleerde in je hoofd te gaan naar wat je hart je vertelt over jou en je hond? Want dat klopt, altijd!
 
In deze workshop ga je zelf ontdekken hoe het is om op een diepere laag met jezelf en je hond in verbinding te zijn. De laag waarop naar jezelf en elkaar luisteren vanzelfsprekend is.
 
We gaan voor pure ontmoetingen en werken met speelse, laagdrempelige oefeningen die gericht zijn op het ervaren van jullie contact. Deze workshop biedt jou eye-openers om voor jou en je hond een uniek en (h)eerlijk leven samen te realiseren.
 
 
Trainingservaring is niet nodig. Wat wel belangrijk is, is dat jij en je hond zich comfortabel voelen in een vreemde groep met mensen en andere honden. De groep bestaat uit 10 deelnemers waarvan 5 met hond en 5 zonder hond.
 
Deze workshop wordt gegeven door Monique van Herpen. Zij heeft een choaching-praktijk voor hond en mens in Halsteren (N-Br), zie www.highfive4dogs.nl. Haar pad in hondenland liep in 25 jaar van hondenbezitster naar instructrice naar gedragstherapeute naar dog-assisted-coach. Haar hond Roos is de grote motivator achter het ‘ont-moeten’; hun verbinding is er een van ziel tot ziel en die gunt ze jou ook!
 
We zijn onwijs blij dat Monique helemaal naar onze locatie wil afreizen om haar UNIEKE workshop te komen delen!!!
 
 
De workshop is een hele dag in een verwarmde ruimte. Om voor de honden voldoende ruimte te garanderen, houden we een maximum aan van 5 sociale honden. Deze cursus is ook een aanrader wanneer je bvb een hond hebt die niet mee kan komen. Bijvoorbeeld een hond die uitvalt, moeite heeft met een vreemde omgeving of mensen of andere honden. Je krijgt voldoende bagage om thuis lekker met je hond aan de slag te gaan!
 
Deze dag word je geheel in de watten gelegd; koffie, thee, sapjes, lekkers en een heerlijke lunch!